Свидетели сме на игрите срещу единството на нашата нация, но

...
Свидетели сме на игрите срещу единството на нашата нация, но
Коментари Харесай

Ердоган: Ако ние се сринем, враговете на исляма ще празнуват

Свидетели сме на игрите против единството на нашата нация, само че една слаба Турция за враговете на исляма от Европа до Америка ще бъде празник, съобщи турският президент Реджеп Ердоган, представен от Анадолската организация.

Той се срещна с авторитетни персони и водачи на отзиви от Източен и Югоизточен Анадол в Анкара, диалозите обаче бяха при закрити за публицистите порти. „ Ако Турция отслаби своето развиване, тези, които всеки ден разиграват сюжети да опълчват човек против индивида по цялата ни територия, ще честват. А всички врагове на исляма на Запад – от Европа до Съединени американски щати, ще стартират акция за напън върху Турция “, сподели в словото си Ердоган.

Според него отслабването на Турция ще бъде облага за тези сили, които се пробват да дестабилизират обстановката в района, а кръвопролитията ще продължат. Той означи, че Анкара се придържа към кардиналната позиция за противопоставяне на проектите на избрани сили в Източното Средиземноморие, в Черноморския район и на Балканския полуостров.

„ Анкара осъди сюжетите за промяна на властта в Египет и в цяла Северна Африка. Турция унищожи проектите на редица сили в Ирак. Освен това, Анкара се намеси в хода на събитията в Сирия и съумя да унищожи проектите на избрани кръгове за тази страна “, съобщи президентът. Той означи, че враждебното отношение към Турция нараства съгласно това по какъв начин един след различен се провалят проектите на избрани сили. Именно поради това се пробват да отмъстят на Турция, акцентира Ердоган.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР