Свидетели на случката не се появиха, преглеждат се камери и

...
Свидетели на случката не се появиха, преглеждат се камери и
Коментари Харесай

Полицията не е установила нарушение на водача, минал през крака на протестиращия

Свидетели на случката не се появиха, преглеждат се камери и няма открито нарушаване от страна на лидера . Така заместник-началникът на отдел " Охранителна полиция " комисар Тони Тодоров разяснява на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи снощната преживелица, при която кола мина през крайници на един от протестиращите.

Вчера полицията е решила да се даде опция на хората, които се прибират по домовете си, да го създадат безпроблемно. Тогава се е взело решението да бъде освободено кръстовището пред Софийски университет.
 Кола блъсна протестиращ в София
Кола блъсна протестиращ в София

При опит да премине през блокдата при СУ

Във връзка с случая, Тодоров разяснява, че лидерът на автомобила решил да потегли обратно , при което се чул зов от момче наоколо до колата със подозрения, че едната гума минала през крайници му. Шофьорът на автомобила останал на мястото на случая и в резултат на това, избухнал скандал сред него и потърпевшия . Пострадалият е откаран в ИСУЛ, акцентира комисар Тодоров.

По думите му това, което се случило нощес и държанието на протестиращите било неприлично . По автомобила били хвърляни кенчета от бира и тиня. Протестите са нерегламентирани, разяснява комисар Тодоров и уточни, че още от първия ден протестиращите са в гражданско непокорство.

При тези обстановки не би трябвало да се употребява принуждение, само че ние още от първия ден сме в гражданско непокорство , акцентира комисар Тодоров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР