Свидетели на челната катастрофа с жертва в Бургаско твърдят, че

...
Свидетели на челната катастрофа с жертва в Бургаско твърдят, че
Коментари Харесай

Мъжът на Янита, която загина при челна катастрофа в Бургаско е съсипан, разплака се в ефир: Още не съм казал на децата, че майка им е починала!

Свидетели на челната злополука с жертва в Бургаско настояват, че водачът, упрекнат за случая, е криволичел по пътя. Това съобщи пред NOVA мъжът на починалата жена Иван Дошев.

Зад кормилото била майката на жертвата, която е в болница с пострадвания. В автомобила били и двете деца на младата жена – на 5 и 8 години, които са надлежно с черепно-мозъчна контузия и комоцио.

Съпругът на жертвата упорства за обективна присъда.

" Децата все още са отвън заплаха, в устойчиво положение. Все още не съм им споделил, че майка им е умряла, нямам храброст да го направя. Тъща ми е доста зле душевен.Шофьорът, блъснал колата им, даже не ме е потърсил. Дойде на крайници в незабавния кабинет, нямаше пострадвания. Потърсих ви, тъй като желая да има необятен публичен отзив, задоволително случая станаха в страната ни. Погуби се един млад живот, упорствам за обективен развой и този човек да поеме отговорност за гибелта на брачната половинка ми ", разяснява Иван Дошев.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР