Свидетел на инцидента с Мартин Камбуров в Пловдив заяви в

...
Свидетел на инцидента с Мартин Камбуров в Пловдив заяви в
Коментари Харесай

Свидетел на скандала с Мартин Камбуров: Не е хвърлял пари, виновни са служителите на „паяка“

Свидетел на случая с Мартин Камбуров в Пловдив съобщи в ефира на Нова телевизия, че футболистът не е отговорен за случая при репатриране на комата му в неделя. Той беше арестуван и след това пуснат под гаранция против 1000 лв. с обвиняване за заличаване на скоби, с които е блокирана колата му.

Стойчо Андреев, който е снимал обстановката с телефона си, описа, че чиновници на „ Паркиране и репатриране “ и служител на реда са отговорни за абсурда. „ Почна да вади белезници, да заплашва “, разяснява очевидецът. Андреев по-късно е бил извикан да даде показания за случая, след което е арестуван и му е наложена санкция от 100 лв..

Според събраните досега доказателства, поради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „ Фолксваген “, били сложени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този миг дошъл обвиненият Камбуров. Автомобилът бил благосъстоятелност на негова позната. Той хвърлил по позорен метод на земята пред тях 30 лв. – една банкнота от 20 лв. и една банкнота от 10 лв., с цел да заплати таксата за погрешно паркиране. Полицейският чиновник му изискал документ за идентичност, само че М.К. отказал да го даде. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя „ скоби “, оповестяват от прокуратурата.

„ За мен нямаше мятане на банкноти. Освен това по какъв начин е допустимо една кола да тръгне с три сложени скоби? “, попита Стойчо Андреев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР