Светци и перверзници“ е най-новото заглавие в афиша на Сатиричния

...
Светци и перверзници“ е най-новото заглавие в афиша на Сатиричния
Коментари Харесай

Сатирата нищи загадъчно убийство

„ Светци и перверзници “ е най-новото заглавие в афиша на Сатиричния спектакъл. Автор на пиесата е Хосе Варлета. Йорданка Стефанова, Албена Павлова, Ана Вълчанова, Полин Лалова, Боян Арсов и Мартин Каров са актьорите, които в границите на час и половина играят на камерната сцена.  

Текстът не е подобаващ за фенове под 16 години, а сюжетът се завърта към четири монахини, обвинени за загадъчното ликвидиране на сестра Катрин. Те са обект на следствие от контрольор Джеферсън и неговия асистент сержант Боб. С напредването на нощта нещата се заплитат от ден на ден и мистериозното ликвидиране става все по-загадъчно.  

Режисьор на „ Светци и перверзници “ е Николай Младенов. 

Пиесата е поставяна в Испания от самия създател Хосе Варлета, който влиза и в ролята на режисьор. Вече трети сезон се играе там, а предишното лято трупата е обиколила много испански градове и регистрират турнето като сполучливо.  

У нас „ Светци и перверзници “ може да се гледа на 27 януари. Има оповестени към този момент и три дати за февруари.  

„ Светци и перверзници “ е една иронична и пикантна престъпна комедия, където даже и гибелта отстъпва място на смеха. А създателят ѝ Хосе Варлета споделя, че тя има единствената упоритост да накара публиката да се смее до дъно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР