Светският лъв Любомир Милчев - Денди може сам да си

...
Светският лъв Любомир Милчев - Денди може сам да си
Коментари Харесай

АЛКОХОЛНА ВЕРСИЯ: Мъртвопиян, Денди паднал и си разцепил главата

Светският лъв Любомир Милчев - Денди може самичък да си е предизвикал жестоката контузия на главата, поради която сега животът му виси на косъм. Според една от версиите, по които се работи, писателят е бил солидно почерпен с алкохол преди да бъде открит в дома си с рана на главата. Падал е няколко пъти до момента в който стигне до дома си, както и вътре в жилището.

Вече 5 дни продължава следствието по мистериозния случай, откакто приятелят на писателя го откри в безпомощно положение в жилището му на ул. " Иван Рилски ".

Досега няма данни Денди да е бил пребит, нито ограбен, само че работата по тази версия продължава.

Милчев още е в тежко положение в болница " Св. Анна ", откъдето оповестиха, че са му създали втора интервенция.

В петък от прокуратурата оповестиха, че се проверява опит за ликвидиране на ексцентричния всемирски лъв. Разпитани са всички, с които Денди е контактувал, момчето, което го е намерило в дома му, прегледани са записи от камери в центъра на София, където Милчев живее. Апартаментът на Денди е бил заключен когато приятелят му се е прибрал в 2 ч. след среднощ в петък.

Едва ли е загадка за някого, че Милчев в последните години тотално изпадна под валстта на алкохола. Той непрекъснато може да бъде видян в центъра на София да се черпи с всевъзможни инцидентни персони, включително и клошари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР