Светският лъв Евгени Минчев не прости на колегата си и

...
Светският лъв Евгени Минчев не прости на колегата си и
Коментари Харесай

Евгени Минчев не прости на Денди дори в смъртта

Светският лъв Евгени Минчев не елементарни на сътрудника си и противник Денди даже в гибелта. Лъскавият пиар и ексцентричният публицист цяло десетилетие водеха война, откакто се изпокараха за хонорар от 5000 лева от фешън ревю, напомня БЛИЦ.

Последваха хиляди взаимни нападки и гаври в медиите, типични за острия език и на двамата. Евгени и Любомир непрекъснато се надпреварваха в организирането на успоредни всемирски събития, на които канеха едни и същи хора.

" Завистливо селянче, което прави всичко допустимо посредством измами да урони престижа ми ", по този начин назова Лорд Минчев противника си в изявление за несъществуващия към този момент таблоид " Всеки ден " преди години.

Ето епитафията, която Лорда написа за Денди:

" И пред гибелта би трябвало да сме почтени, въпреки и учтиви. За Денди не мога да кажа нищо парадно, с изключение на да помълча, да изпия чаша вино и да му пожелая лек път към отвъдното. Оставен в междуметието на противоположни култури, неразбираем или измамен, че е разбиран, той играеше по тънкото въже на идентификацията си. Лесно е да паднеш от това въже, когато не знаеш кое е небето и кое е земята. А подправени и примамващи гласове – колкото искаш. Епилог без обвинявания бих нарекъл неговия живот, тъй като „ който е непогрешим, дано първи хвърли камъка “. Нямам сълзи, нямам въздишка тук. Отишъл си е човек, който като шарена птица е тествал крилата си приживе. Един Салвадор Дали на чашката. Да почива в мир. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР