Светският гримьор Валентин Кулагин отговори подобаващо на писанията по повод

...
Светският гримьор Валентин Кулагин отговори подобаващо на писанията по повод
Коментари Харесай

Кулагин: Имам задника и краката за Капките

Светският гримьор Валентин Кулагин отговори уместно на писанията във връзка възможното му влизане в шоуто "Като две капки вода ", видя HotNews. Изтънченият стилист, който сега щурмува Дубай съобщи следното:


"Нямам отправена покана от продуцентите на шоуто до този миг, тъй че не знам от къде черпят информация медиите. Разбира се, бих изслушал всяко забавно предложение по телефона, тъй като както знаете зимата не пребивавам в България. Разбира се, че най-голямото шоу в този формат мога И ще направя Аз. Имам краката, задника, имам и гърлото, мога и да пълзя на сцената, движа се доста добре ".

Тита замяза на фолкаджийка

Тези дни в общественото пространство се спрягаха няколко имена за сигурни участници в риалитито на Нова телевизия. Единият от тях е писателят-певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Според осведомени той е от звездите, които сами са се предложили на продуцентите против непретенциозен хонорар. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкоз добра в имитациите, само че ще разчита на гласа си.

Цецо Андреев бойкотира награди поради Кулагин

Сред хипотетичните участници попаднаха Валентин Кулагин и Цецо Андреев. Първият обаче даде прецизен отговор на клеветите. Същевременно устатият гений разгласява привет от Дубай за феновете си в обществената мрежа.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР