Светозар Искренов и Веселина Стоянова са двамата професионалисти, които напуснаха

...
Светозар Искренов и Веселина Стоянова са двамата професионалисти, които напуснаха
Коментари Харесай

Още двама напуснаха окончателно Hell’s Kitchen тази седмица

Светозар Искренов и Веселина Стоянова са двамата експерти, които напуснаха дефинитивно Hell’s Kitchen България през тази седмица. След титаничния конфликт за оставане в шоуто сред двете най-сериозни претендентки за победа Ралица и В. Чилева началник Виктор Ангелов изненадващо взе твърдото решение да се раздели вечно не с някоя от тях, а със Светльо.

В последния решителен за елиминации епизод на кулинарното шоу 29 годишният професионален готвач от Русе Светозар не съумя да се осъществя на нито една от станциите, на които беше подложен от командира на тима Ралица и поради него началник Ангелов върна не една поръчка, а гостите на сините дълго чакаха храната си.

Три пъти по време на вечерни резервации в Hell’s Kitchen Светозар се прибираше в спалното прибързано, изпъден от кухнята. И последната се оказа решаваща за него, защото началник Ангелов беше праволинеен, че няма да търпи в кухнята си готвач, на който му липсва експедитивност и централизация, елементарно се огъва под стрес и се оставя на суматохата.

„ Не си подготвен. Имаш качества, само че ти липсва храброст. Не запазваш хладнокръвие и предизвикваш към себе си цялостна блъсканица в кухнята, а това повлича целия тим към дъното “, с тези думи началник Ангелов уволни дефинитивно Светльо от Hell’s Kitchen България.

Няколко дни по-рано алените се разделиха наложително с една от своите. Наричаната „ бебето на тима “ Веселина Стоянова напусна шоуто по здравословни аргументи. 24 годишната Веси, която беше участника в Hell’s Kitchen едвам с 11 месечен опит в кухнята като професионален готвач, сподели забележителни умения, познания и хъс да се учи. Най-голямата фантазия на Веси е да бъде началник със звезда Мишлен, а присъединяване в шоуто си дефинира като най-сериозното предизвикателство, което й се е случвало.

И идната седмица в кухнята на Ада ще бъдем очевидци на нови кулинарни конфликти за превъзходство сред двата тима. Няма да липсват съществени личностни битки сред готвачите в устрема им да покажат качества и да завоюват утвърждението на началник Виктор Ангелов.

Вече имаме 6-ма участника по-малко в шоуто, по трима от аления и синия тим. Кой ще бъде идващия номиниран след новите тествания, на които началник Ангелов ще сложи експертите в Hell’s Kitchen следва да разберем, идващият вторник от 21:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР