Световрачене скърби за загиналите при катастрофата 15 техни съграждани. Днес

...
Световрачене скърби за загиналите при катастрофата 15 техни съграждани. Днес
Коментари Харесай

Световрачене скърби за загиналите при катастрофата край Своге

Световрачене скърби за починалите при злополуката 15 техни съграждани. Днес беше отслужена панихида в памет на починалите, измежду които има и едно дете.

Починалото 14-годишно момче е единственият цялостен първенец на учебното заведение в Световрачене тази година. Малко преди злополуката бил признат и в мечтаната Финансово-стопанска гимназия.
Броят на починалите при случая край Своге в действителност е 17 Това стана ясно от обвинителния акт на водача Григор Григоров
Класният му началник споделя, че бил капитан на тимовете по шах и лека атлетика и всички го наричали „ Бекъма”.

При злополуката умира и част от отбор „ Иглика”. Данаилка Иванова, която е певица в състава, в последния миг се отхвърля от екскурзията. Тя описа, че екскурзиите се организирали от пенсионерския клуб най-малко от 10 години и постоянно зад кормилото бил водачът на авариралия в събота рейс.

Пътниците от авариралия рейс имат застраховка, макар че транспортното средство не е минало наложителния втори механически обзор.

Автобусната злополука край Своге Ден на печал поради нещастието край Своге, водачът на рейса – с обвиняване (ОБЗОР) Разследващи влязоха в постройката на „ Трейс груп ” в София Броят на починалите при случая край Своге в действителност е 17 Шофьорът на авариралия рейс Григор Григоров към този момент е обвинен Панихида в Световрачене в памет на починалите в случая край Своге (СНИМИ) Шофьорът на авариралия рейс край Своге желал да се хвърли в реката Започва редом без значение следствие на злополуката край Своге Шефът на АПИ за рисковия път край Своге: Само посредством съда можем да принудим компанията да ремонтира ВМА: Предстоят серия от интервенции за най-младия ранен край Своге Бойко Рановски: Собствениците на транспортни компании ще бъдат задължени да оборудват рейсовете си с колани Застрахователят на авариралия край Своге рейс: Всички ще получат компенсации Владимир Тодоров: Мантинелата на пътя край Своге би трябвало да е двойна Свидетел на случая край Своге: Гледката беше ужасяваща Експерти по пътна сигурност: Има проблем с настилката на мястото на случая край Своге 15 от починалите в злополуката край Своге са от Световрачене По-тежко ранените при случая край Своге остават на лекуване в София Ден на народен печал в памет на жертвите на нещастието край Своге Проговори компанията, направила ремонта на пътя в Искърското дефиле Шофьорът на авариралия рейс ще се снабди с обвиняване Катастрофата край Своге: Ден по-късно въпросите остават (ОБЗОР)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР