Световното събитие на България за иновации, технологии и предприемачество Webit.Festival

...
Световното събитие на България за иновации, технологии и предприемачество Webit.Festival
Коментари Харесай

Номинирайте българката, която ви вдъхновява

Световното събитие на България за нововъведения, технологии и предприемачество Webit.Festival Europe дава 1000 безвъзмездни билета за дамите в политиката, софтуерните и университетските среди.

Фестивалър ще се организира на 26-27 юни в зала "Арена Армеец ".

Това заяви изпълнителният ръководител на Фондацията Webit Пламен Русев.

Повод за тази самодейност е задачата на българския еврокомисар и ръководител на пленарната сесия на фестивала Мария Габриел, която поддържа вдъхновяващите дами в бизнеса и политиката.

Изложбените площи на Webit.Festival са съвсем разпродадени

Англия популяризира Webit.Festival в София

„ Моята жена и изпълнителен шеф на Webit Global Series – Анелия Русева също е ентусиазъм за това по какъв начин комбинацията от обучение, воля, пристрастеност, посока и нежна мощ могат да реализират чудеса “, споделя Пламен Русев.



Всяка една дама може да се включи или да бъде номинирана ТУК от неин другар в 4 категории* – програмисти, софтуерни среди (бизнес, иновации), учени и откриватели, политика. За всяка от категориите има по по 250 билета*.

*10 евро ще бъде таксата за ръководство на преводите.

Заявленията ще бъдат одобрявани на правилото „ първият пристигнал – първи получава “ според от предоставената информация.

Кандидатките, които получат билети, ще се срещнат от едни от най-влиятелните дами в софтуерните, бизнес, политически и университетски среди и цивилен общества.

„ На персонално равнище като вложител – aз диря способи да поддържам от ден на ден и повече авторитетни дами и да им оказа помощ да потвърдят, че триумфа не е въпрос на пол, а на равни благоприятни условия, обучение и безрезервност в работата “, безапелационен е господин Русев.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ ИЛИ НОМИНАЦИЯ НАПРАВЕТЕ ТУК!

България е образец за световен модел за подражателство в равенството сред половете в бизнеса, както и в технологиите.

Според публична статистика на Евростат, България е водач в Европа с 31.02% дами в IT бранша. Средният индикатор за Европа е съвсем два пъти по-нисък- 16,7%.

Webit Festival Europe също по този начин е устроила профилирана "Женска ложа ", подкрепена от FiBank.

За спомагателна информация, натиснете ТУК!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР