Световното по футбол започва на 14 юни, но дни преди

...
Световното по футбол започва на 14 юни, но дни преди
Коментари Харесай

Софиянци гледат Мондиал 2018 на открито

Световното по футбол стартира на 14 юни, само че дни преди този момент в София се появява място, на което освен ще можем да гледаме мачове, само че и и да честваме хубостта на този спорт по доста разнообразни способи. " Мондиал Камп " е ситуиран в парка зад музей " Земята и хората ", където всички почитатели на най-популярната игра ще могат да гледат мачовете от Русия. Видео стена с размери 6 на 4 метра и разнообразни места за храна и питиета са главните неща, на които да разчитат почитателите на футбола.

 Снимка 358963

За тези, които не си падат чак толкоз по мачовете, както и за моментите, когато няма такива, са планувани концерти, stand-up comedy шоу, " Пощенска кутия за приказки ", както и детски кътове. Паркинг за колела и места за хората с кучета са измежду другите улеснения, които може да употребява всеки, решил да прекара време на " Мондиал Камп ".

" Мондиал Камп " се провежда с поддръжката на Българската национална телевизия, Столична община и е в формалния календар на София 2018 - Европейска столица на спорта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР