Световното първенство в Русия няма да мине без финалиста от

...
Световното първенство в Русия няма да мине без финалиста от
Коментари Харесай

Меси класира Аржентина на Мондиал 2018


Световното състезание в Русия няма да мине без финалиста от предходния Мондиал - Аржентина. " Гаучосите " се класираха в последния миг, като съществена заслуга за това имаше мегазвездата Лионел Меси, който означи хеттрик при успеха с 3:1 над Еквадор в Кито.

Двубоят потегли кошмарно за аржентинците, които получиха гол още в 1-ата минута, само че по-късно Меси взе нещата в свои ръце и с трите си попадения изведе отбора си до поврат и непосредствено класиране на международното. Същото сториха Уругвай и Колумбия.

И двата отбора минаха през напрегнати моменти в последните си дуели, само че взеха своето и ще са измежду участниците на Мондиал 2018. " Урусите " получиха ранен гол от новобранеца Боливия, само че след това Единсон Кавани и Луис Суарес раздраха отбраната на гостите и изведоха двукратните международни първенци до победа с 4:2 и второ място в подреждането в зона КОНМЕБОЛ.

Колумбия удържа 1:1 в директния двубой с Перу и зае четвърта позиция в крайното класиране - последната, която обезпечава квота за мондиала. Хамес Родригес изведе гостите напред, само че Хосе Паоло Гереро изравни и направи последните минути повече от трагични.

Още един гол щеше да прати перуанците в Русия, само че в последна сметка те останаха пети и ще играят на бараж с присъединяване на Нова Зеландия, Австралия и Хондурас. Първият противник на инките е Нова Зеландия, а мачовете ще се състоят на 6 и 14 ноември.

Lionel Messi Hat Trick vs Ecuador 1-3 #Leo pic.twitter.com/Rme9bvUbZW
— Alaa (@AlaaCule) October 11, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР