Световното първенство в Катар 2022 ни предоставя възможността да видим

...
Световното първенство в Катар 2022 ни предоставя възможността да видим
Коментари Харесай

Под лупа в Катар 2022: Коди Гакпо

Световното състезание в Катар 2022 ни дава опцията да забележим някои от най-хубавите футболисти в света. В рубриката ни „ Под лупа в Катар 2022 “ се опитваме да ви срещнем с най-хубавите и евентуални млади играчи на Мондиала, които ще имат опцията да блеснат с изявите си.

Националът на Нидерландия Коди Гакпо несъмнено е един от най-перспективните състезатели в шампионата, като той може да играе и в трите зони на офанзивата – отляво, отдясно и в центъра на нападението.

Гакпо се състезава с ПСВ Айндховен, като е мечтан от доста тимове, в това число Манчестър Юнайтед, а играчът е оценен на 45 милиона евро съгласно Transfermarkt. Нападателят е в изключителна форма, като е основал 15 огромни шанса в 19-те си мача в Ередивизи и Лига Европа.

Записвайки приблизително по 79 минути на мач, Гакпо има 12 гола и 14 асистенции в нидерландското шампионата и Лига Европа. Ключовите му подавания на мач са приблизително 3,63, а тези две статистики демонстрират, че играчът може да взе участие, както в реализирането на попадения, по този начин и в изграджането на офанзивата.

Очаква се Гакпо да бъде титуляр за тима на Нидерландия, който започва през днешния ден присъединяване си на Мондала в мач против Сенегал. Началният час на срещата е 18:00 часа и може да го наблюдавате онлайн по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР