Световното първенство по волейбол за мъже в България и Италия

...
Световното първенство по волейбол за мъже в България и Италия
Коментари Харесай

БНР ще отразява Световното първенство по волейбол от всички точки

Световното състезание по волейбол за мъже в България и Италия стартира на 9 септември. Всички дуели ще бъдат отразени по стратегия „ Хоризонт “ на БНР и на уеб страницата bnr.bg.

Националният ни тим ще играе в предварителна група „ D “ във Варна и стартира с мач против Финландия на 9 септември. В шестицата на българите са още съставите на международния първенец Полша, Куба, Иран и Пуерто Рико. Румен Генов от Радио Варна и Антони Йорданов от Спортна редакция на БНР ще наблюдават срещите.

В група „ В “ в Русе са съставите на Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия. Сътрудникът на БНР Росен Моллов ще отрази дуелите от дунавския град.

Кореспондентът на БНР в Италия Елена Шаханова ще следи какво се случва в група „ А “ във Флоренция (Италия, Аржентина, Япония, Белгия, Словения, Доминиканска република) и група „ С “ в Бари (САЩ, Русия, Сърбия, Австралия, Тунис и Камерун). Шаханова е някогашна волейболна националка, която сигурно ще бъде във вихъра си при отразяването на Световното.

Ако България се класира за втората фаза на шампионата на планетата, съвсем несъмнено ще играе дуелите си в „ Арена Армеец “ в София, в група „ G “. Срещите от 21 до 23 септември ще бъдат излъчени с директни включвания от Христо Денев от Спортна редакция. Останалите три нови групи ще се играят във Варна, Милано и Болоня.

Отборите от финалната шестица ще бъдат разграничени на две групи по три в Торино от 26 до 28 септември. Полуфиналите са на 29 септември, а финалната среща и мачът за бронзовите медали са на 30 септември, още веднъж в Торино. Решителните дуели ще бъдат проследени ето Елена Шаханова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР