Световното първенство по снукър, което традиционно се провежда всяка година

...
Световното първенство по снукър, което традиционно се провежда всяка година
Коментари Харесай

Отложиха световното първенство по снукър

Световното състезание по снукър, което обичайно се организира всяка година в британския град Шефилд в края на април и началото на май месец, бе отсрочено поради пандемията от ковид.

17-дневният шампионат в " Крусибъл ", който трябваше да започва на 18 април и да приключи на 4 май, ще се състои през юли или август, като съответни дати ще бъдат оповестени в допълнение, оповестиха от Световната професионална билярд и снукър асоциация.

" Това са сложни времена за всички ни, само че ние сме решени да ги преодолеем ", сподели ръководителят на организацията Бари Хърн.

" Феновете по света, както и 144-мата участници, са нетърпеливи да схванат за по кое време ще бъде пренасрочено шампионата. Ние обаче би трябвало да съвместим календара с телевизионни компании, домакините от Шефилд и нашите сътрудници, с цел да можем в най-скоро време да потвърдим тези дати ", добави Хърн.

Световното състезание по снукър се играе пред препълнените трибуни на театъра в Шефилд и притегля големи маси от телевизионни фенове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР