Световното първенство по снукър бе отложено заради пандемията от коронавирус,

...
Световното първенство по снукър бе отложено заради пандемията от коронавирус,
Коментари Харесай

Отложиха Световното първенство по снукър

Световното състезание по снукър бе отсрочено поради пандемията от ковид, потвърдиха публично от Световния снукър тур.

Всички огромни театри в Шефилд бяха затворени за неопределен срок, откакто държавното управление на Англия предложи ограничение на обществените контакти заради ескалиращата здравна рецесия. В резултат на това, провеждането на 44-то Световно състезание в спектакъл Крусибъл, от 18 април до 4 май, бе отсрочено. Квалификационните кръгове за най-големия шампионат от календара на спорта трябваше да се проведат сред 8-15 април в Английския институр по спорт в Шефилд.

„ Това са сложни времена за всички ни, само че сме решени да ги преодолеем. Феновете по света – както и 144-те играчи, желаят да знаят в случай че и по кое време Световният шампионат ще се организира. Играчите по снукър нямат работодатели, те се нуждаят от благоприятни условия да печелят пари от наградни фондове, тъй че сме виновни за тях. В момента обмисляме разнообразни разновидности за провеждането на шампионати при закрити порти, като повече детайлности ще бъдат дадени идната седмица “, показа президентът на Тура Бари Хърн.

Отмяната изглеждаше неизбежна, откакто тази седмица бе отсрочен Тур Чемпиъншип в Ландъдно, след рекомендацията от локалното държавно управление към английската аудитория да заобикаля всеобщи прояви, в това число места като театри, кина, пъбове и клубове. Висшата лига бе отсрочена до 30 април, Шестте народи по ръгби също бяха анулирани, а сезоните по тенис при мъжете и дами няма да бъдат възобновени най-малко до 7 юни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР