Световното първенство по художествена гимнастика в София започва в понеделник

...
Световното първенство по художествена гимнастика в София започва в понеделник
Коментари Харесай

Владинова, Тасева и Калейн дават старт на световното в София

Световното състезание по художествена гимнастика в София стартира в понеделник в " Арена Армеец " с квалификациите на обръч и топка в самостоятелната конкуренция при дамите.

Първият спортен ден ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 19.00 часа.

Българките Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн са в последния поток, който започва в 17.10 часа.

Всеки ден състезателките ще играят по един апарат. В понеделник трите българки ще покажат съчетанията си с обръч. Първа на килима ще излезе Боряна Калейн, която е с 12-и стартов номер в потока, следва Невяна Владинова с 14 номер и Катрин тасева с 16-и.

В първия поток в понеделник ще играе най-хубавата гимнастичка на Израел Линой Ашрам, а във втория от 12.00 часа са рускините Александра Солдатова, Арина Аверина и Дина Аверина.

Във вторник Тасева, Владинова и Калейн ще играят с топка във втория поток от 12.10 часа. Същият ден вечерта са и финалите на двата уреда.
Български претекстове и невиждани... " люспи ". С какво ще блестят гимнастичките? Новите трика на грациите ще спрат дъха на международното състезание в София
В сряда българките, само че единствено Владинова и Тасева, ще показват композициите си с бухалки от 10.00 часа сутринта, а в четвъртък ще играят с ленти Боряна Калейн и Катрин Тасева от 14.00 часа. Вечерта са финалите на тези два уреда.

Гимнастичките би трябвало да изиграят 10 съчетания за отборната конкуренция, като за крайния общ брой се зачитат осемте най-високи оценки. Калейн и Владинова ще играят по три уреда в квалификациите, а единствено Тасева ще извърши четирите си композиции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР