Световното първенство по футбол в Русия догодина ще разкрие наследството

...
Световното първенство по футбол в Русия догодина ще разкрие наследството
Коментари Харесай

Световното по футбол ще покаже наследството от олимпийските игри в Сочи, смятат от МОК

Световното състезание по футбол в Русия следващата година ще разкрие наследството от зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година, съобщи ръководителят на отдела за културно и естествено завещание към МОК Таня Брага. Според нея пред организационния комитет на шампионата на планетата следва още доста работа.

" Виждаме по какъв начин Сочи се разпорежда сполучливо със своето завещание. Градът усилва наличието си на разнообразни конгреси, като се употребяват ледените пързалки и други уреди за развиване на планински и морски туризъм. Световното състезание по футбол ще бъде сполучливо продължение на потреблението на олимпийското завещание. Това е опция да покажем пред целия свят и да променим концепцията за това, което се случва в Сочи сега ", сподели Брага пред ТАСС.

Според нея управляващите в града би трябвало да положат старания и да работят с публицистите и почитателите, с цел да може той да остави позитивно усещане от организацията на шампионата на планетата.

" МОК има за цел да усили опциите за такава позитивна смяна посредством обмисляне на наследството от игрите, като подкрепим мениджмънта и оценим въздействието му върху локалната общественост ", добави Брага.

Световното състезание ще се организира от 14 юни до 15 юли 2018 година Мачовете ще се играят на 12 стадиона, а Сочи е един от 11 града домакини. Всички 32 участници към този момент са ясни, като жребият ще се организира на 1 декември.

Стадион " Фищ " в Сочи е подготвен да одобри мачове от международното състезание. На него ще се изиграят шест мача - четири от груповата фаза и по един осминафинал и четвъртфинал.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР