Световното първенство по футбол през тази година ще има малък

...
Световното първенство по футбол през тази година ще има малък
Коментари Харесай

Moody's: Незначителен ефект върху руската икономика от Мондиала

Световното състезание по футбол през тази година ще има дребен и временен резултат върху съветската стопанска система, считат от Moody`s. Русия ще бъде хазаин на най-големия футболен шампионат от 14 юни до 15 юли в 11 града в европейската част от страната и към този момент похарчи милиарди долари, с цел да се приготви.

" Смятаме, че ще има доста стеснен стопански резултат на национално равнище поради лимитираната дълготрайност на турнина и големия размер на стопанската система на страната ", споделя от организацията.

Твърденията на Moody`s се разминават с тези на някогашния вицепремиер Аркади Дворкович, който съобщи, че икономическият напредък в Русия е задвижван с помощта на големите вложения, направени в подготовката.

Агенцията счита, че хранителната, хотелиерската, телеком и транспортната промишлености ще регистрират краткотрайно покачване в приходите. Летищата ще се радват и след края на Мондиала, защото обновените уреди разрешават по-голям размер пасажери. Строителните компании пък към този момент би трябвало да са усетили изгодите.

 Изплашени от глобите на Съединени американски щати, чужденците се отърваха от съветския дълг
Санкциите на Съединени американски щати нанесоха нов удар върху съветската стопанска система

Инвеститорите са продали облигации за $3 милиарда
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР