Световното първенство по футбол отмина, а с него и международните

...
Световното първенство по футбол отмина, а с него и международните
Коментари Харесай

8 огромни телевизора търсят своя нов собственик!

Световното състезание по футбол отмина, а с него и интернационалните футболни пристрастености. Остана желанието да гледаме обичаните си излъчвания и сериали на огромен екран, с съвършено качество на картината – като дребна отплата за дъждовното лято и провалените разходки.

Практичното върви дружно с приятното. Ако към този момент изплащаш бързи заеми или заеми до заплата, ревизира дали не можеш да ги рефинансираш с ПРОФИ КРЕДИТ и да плащаш комфортни за теб месечни вноски. Общо 9 големи 43-инчови FULL HD тв приемника ще бъдат раздадени в разгара на летния сезон, като в томболата ще взе участие всеки клиент на ПРОФИ КРЕДИТ България, който изтегли бърз заем в границите на интервала на промоцията, с цел да погаси непосредствено настоящия си дълг към друга финансова институция.

Първият късметлия е от Пазарджик и към този момент се радва на новата 43-инчова кристална картина в дома си. Още осем големи тв приемника чакат новите си притежатели, а ти може да си измежду тях.

Не отлагай, шансът може да ти се усмихне напълно скоро! Теглене за тв приемник ще има всяка седмица от 23.07 до 17.09.2018 година и колкото по-рано се включиш в томболата, толкоз по-голям късмет да спечелиш имаш. Всички елементи за присъединяване в томболата ще откриеш тук.

Можеш да заявиш своя заем онлайн на proficredit.bg, да се свържеш с представител на компанията на 070017011 или да отидеш в най-удобния за теб офис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР