Световноизвестният еколог и защитник на природата и животните Сър Дейвид

...
Световноизвестният еколог и защитник на природата и животните Сър Дейвид
Коментари Харесай

Сър Дейвид Атънбъро счупи рекорда на Дженифър Анистън в Instagram

Световноизвестният еколог и бранител на природата и животните Сър Дейвид Атънбъро счупи върха на актрисата от „ Приятели “ Дженифър Анистън за най-бързо събиране на един милион почитатели в „ Инстаграм “, пишат английски медии.

Според „ Рекордите на Гинес “ формалният профил на Атънбъро е събрал един милион почитатели за четири часа и 44 минути, предава БТВ.

„ Спасяването на нашата планета в този момент е предизвикателство за връзката. Взех това решение да проуча този нов за мен метод на другарство, тъй като – както всички знаем, планетата е в заплаха “, споделя Атънбъро в първото си видео в „ Инстаграм “.

„ Континентите горят, глетчерите се топят, кораловите рифове умират, рибите изчезват от океаните ни. Списъкът е дълъг “, добавя той.

Атънбъро е част от къс лист обществени фигури, които са сложили върхове в обществената мрежа. След него е Дженифър Анистън, постигнала 1 млн. почитатели за пет часа и 16 минути, следвана от Херцогът и Херцогинята на Съсекс, Канг Даниел – К-pop звезда, Папа Франциск и Дейвид Бекъм.

„ Социалните мрежи не са нормалната среда за Дейвид. Той ще употребява платформата с цел да изяснява какви са проблемите на планетата ни и по какъв начин да ги разгадаем “, разясняват негови сътрудници, които ще поддържат профила му в „ Инстаграм “.

A post shared by (@davidattenborough) on Sep 24, 2020 at 2:00am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР