Световноизвестният дизайнер Филип Плейн представи за пръв път наследника си

...
Световноизвестният дизайнер Филип Плейн представи за пръв път наследника си
Коментари Харесай

Филип Плейн показа сина си за първи път! Съдебни дела разделиха дизайнера и детето за 4 години

Световноизвестният дизайнер Филип Плейн показа за пръв път наследника си Ромео. Сантименталната среща сред татко и наследник, които не са се виждали от близо четири години, бе снимана и споделена в формалния профил на стилния деспот. Кадрите провокираха бурни реакции измежду почитателите, които предизвикаха германеца да разкрие аргументите, стоящи зад дългата разлъка, писа „ ТелеграФ “.

„ Това е моментът, в който се срещам със сина си за първи път от близо четири години. На 25 декември 2014 година синът ми Ромео, който бе на възраст 1 годинка и 6 месеца, остана с майка си в Бразилия. Загубихме години в разногласия и безполезни юристи – за нищо. Трябваше да дадем на сина си това, което в действителност заслужава – майка и татко “, написа дизайнерът в обществената мрежа Инстаграм.

Видеото демонстрира по какъв начин дребният Ромео се хвърля в обятията на татко си. Моделката Фернанда среща Филип още преди да стане прочут, срещат се в Милано. Новината, че е бременна, се приема с наслада от Филип. Двама месеца след появяването на детето те се разделят. Като родител Филип е наясно, че едно бебе има потребност на първо място от майка. Въпреки разбирането, което демонстрира, Фернанда слага преграда сред него и малчугана. Към днешна дата те още веднъж са намерили път един към различен.

Като баща с благоприятни условия Филип трансформира срещата си с Ромео в миг, който надали ще бъде пропуснат. Двамата се отдават на разнообразни занимания, като няколко дни по-късно се насочват към „ Дисниленд “ в Париж, съпроводени от самата Фернанда, която също грее от наслада около тях.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР