Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович пристигна тайно у

...
Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович пристигна тайно у
Коментари Харесай

Джон Малкович кацна тихомълком в София

Световноизвестният артист, продуцент и режисьор Джон Малкович дойде скрито у нас през вчерашния ден по обяд. Той кацна на ВИП терминала на летище София и бе посрещнат от екип на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

Актьорът бе с един куфар, който придвижваше самичък, във очевидно прелестно въодушевление, радващ се на слънцето и високите температури у нас, написа " Телеграф ".

Малкович още веднъж показва личния си жанр, заложил на бежов панталон, блуза и елек в малко по-тъмен колорит, шалче в същата цветова гама и червени маратонки за акцент.



На летището той получи и торбичка от Народния спектакъл „ Иван Вазов “, само че по този начин и не стана ясно какво има в нея. По всяка възможност е подарък за огромния артист.

„ Да, Малкович дойде у нас за актьорски каст, само че на този стадий не бихме желали да разкриваме и разясняваме повече “,

разкриха пред „ Телеграф “ от екипа на Народния.





През февруари 2023 година Джон Малкович бе у нас като артист и игра спектакъла „ В самотата на памуковите полета “ дружно с Ингеборга Дапкунайте. В края на юли същата година стана ясно, че той ще слага на сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ провокативната пиеса на Бърнард Шоу " Оръжията и индивидът ", която по първичен проект би трябвало да бъде с премиера ноември тази година. По всяка възможност точно постановката е наложила идването на Малкович у нас, с цел да избере актьорите, с които желае да работи тук.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР