Световноизвестната поп звезда Рита Ора вчера пристигна с екипа си

...
Световноизвестната поп звезда Рита Ора вчера пристигна с екипа си
Коментари Харесай

Певицата Рита Ора снима клип в "чинията" на Бузлуджа

Световноизвестната поп звезда Рита Ора през вчерашния ден дойде с екипа си на паметника Бузлуджа. Наши източници потвърдиха, че изпълнителката е тук, с цел да снима нов видеоклип за идния си сингъл. За следващ път атрактивната архитектура на монумента притегля международни звезди, оповестява kazanlak.com .

Екипът на Ора е снимал към 2 часа, удостовери регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова, която персонално се е срещнала с концепцията и сюжета на бъдещия клип. „ Помолих екипът да ме запознае със сториборда на видеото, с цел да съм сигурна, че няма да бъде поругано по никакъв метод името на българския паметник.”, съобщи още Микова. Много дребна част от фотосите са били навътре в паметника, множеството от сниманите фрагменти са били на стълбите пред монумента.

5 буса, камиони и голям брой коли край хижа „ Диана” и паметника Бузлуджа са забелязали читатели на kazanlak.com.
Това не е първото посещаване на България за певицата. През 2018 година тя е гостувала в страната за присъединяване във втория концерт в България на музикалният колос MTV – „ MTV Present Varna Beach”.

Рита Сахатчиу Ора е английска певица, текстописец и актриса от албански генезис. Тя е родена на 26 ноември 1990 година в Прищина, Косово в семейство на албанци. Но още през същата година семейството ѝ се мести да живее във Англия.

Въпреки, че е израснала в Нотинг Хил, Рита държи на корените си. Певицата постоянно се връща в Косово и с наслада учи традициите на страната.
Екзотичната и огнена хубавица стана известна през 2012 година със сингъла „ Hot Right Now “, като песента доближава номер едно в UK Singles Chart. Тя е и певицата с най-вече шлагери в класацията по едно и също време – цели три в топ 10.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР