Световноизвестната българска актриса Мария Бакалова най-после се престраши да разкрие

...
Световноизвестната българска актриса Мария Бакалова най-после се престраши да разкрие
Коментари Харесай

Мария Бакалова залюби сина на Мария Гроздева


Световноизвестната българска актриса Мария Бакалова най-сетне се престраши да разкрие името на новата си възлюбена.

 

Оказва се, че той е добре прочут на феновете юноша с родословие – синът на олимпийската шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева – Валери Георгиев, който взе присъединяване в последния сезон на „ Игри на волята “.

 



Мария Бакалова настойчиво пазеше в загадка сантименталната страна на живота си, откогато се прочу с ролята си в „ Борат 2 “, донесла й номинации за „ Оскар “ и „ Златен глобус “

Навръх Свети Валентин обаче тя реши да повдигне завесата, разкривайки че мъжът до нея е Валери Георгиев.

 

Разкритието разруши редица женски сърца, поради обстоятелството, че той бе най-харесваният мъж в последния за момента сезон на „ Игри на волята “. Всички мнения за него бяха извънредно ласкави. Зрителите го оцениха като най-възпитания, непретенциозен и образован състезател. Макар да се хареса на хората, преди да стане ясно коя е майка му, той по този начин и не съумя да се добере до финала.

 

Очевидно обаче като отплата е съумял да завоюва сърцето на световноизвестната българска актриса Мария Бакалова. В риалитито Валери бе доста непосредствен с Мариела, само че твърди, че ги е свързвало единствено другарство.

 



Навръх Св. Валентин, Бакалова сподели огромен букет червени рози, към която написа името на обичания си. Той пък на собствен ред сподели фотография с нея, която наподобява е правена по време на зимна почивка. Така бе разкрита мистерията към приятеля на 26-годишната българка, очаровала Холивуд.

 

За момента не е ясно нито от кой момент датира връзката им, нито по какъв начин са се срещнали. Предвид обстоятелството, че от няколко месеца Бакалова снима филм в Гърция, постоянно си идва у нас. Запознати настояват, че и Валери е ходил в Гърция, където възприятията им се задълбочили. Връзката им е нова и двамата са бясно влюбени.

 

Предвид интереса на Валери към каскадите, не е изключено някой ден двамата влюбени да застанат дружно пред камерите. Всеизвестен е фактът, че Георгиев учи право в Софийския университет и има намерение това да е специалността му в бъдеще. Освен това си пада по всяко нещо, носещо адреналин. Състезател е по сноуборд, а и разкрива, че е правил всевъзможни неща, ускоряващи пулса на макс.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР