Световно признатата организация, включваща 38 страни членки, включи препоръките като

...
Световно признатата организация, включваща 38 страни членки, включи препоръките като
Коментари Харесай

Правителството трябва да реформира „скъпоструващата“ тройна ключалка, за да освободи пари, казва ОИСР

Световно приетата организация, включваща 38 страни членки, включи рекомендациите като част от своята световна икономическа вероятност.

Тя предвижда, че Англия ще има втория най-бавен напредък измежду развитите стопански системи от Г-7 в света тази и идната година.

Под тройната брава държавната пенсия нараства всяка година в сходство с инфлацията, растежа на заплатите или 2,5% – което от двете е по-високо.

Пенсионерите ще получат 8,5% нарастване на държавната пенсия от идващия април, откакто канцлерът Джеръми Хънт употребява есенното си изказване предходната седмица, с цел да подпечата уговорката си към тройното заключване.

Организацията за икономическо сътрудничество и раз сподели, че държавното управление би трябвало да обмисли смяна на политиката, защото разноските за заеми остават високи.

Той сподели: „ Поддържането и укрепването на настоящите фискални старания е от значително значение на фона на провокациите на високите заеми и задължения, както и като по-висока рента по дълга заплащанията подкопаха фискалнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР