Световно преди Световното, така може да определим предстоящата Световна купа

...
Световно преди Световното, така може да определим предстоящата Световна купа
Коментари Харесай

Елитът в художествената гимнастика идва у нас за Световно преди Световното

Световно преди Световното, по този начин може да определим идната Световна купа по художествена гимнастика, която ще се организира от 30 март до 1 април в „ Арена Армеец “ в София.

Световният хайлайф в спорта идва у нас, с цел да направи и генерална подготовка преди шампионата на планетата през септември. Рекорден брой участници ще спорят за оценките. 54 гимнастички от 34 страни ще се конкурират в столицата ни, като България в отсъствието на контузената Невяна Владинова, ще бъде показана от Катрин Тасева и Боряна Калейн. Идеята е капитанът на самостоятелното ни, който лекува контузия в глезена, да се включи на Световната купа в Пезаро.

Една от огромните сили в грациозния спорт – Русия – идва с „ тежката артилерия “ – сестрите Дина и Арина Аверини, Беларус ще бъде показан от Алина Харнаско и Катерина Халкина, за Украйна ще играят Влада Николченко и Олена Дятченко, а Израел ще бъде в състав Линой Ашрам и Никол Воронков. Кахо Минагава и Сумире Кита ще бъдат гимнастичките на Япония. Италия ще бъде показана единствено от Милена Балдасари, защото в последния миг, евентуално заради травма отпадна Александра Аджурджукулезе.

В отборната конкуренция конкуренция на „ златната “ ни петорка – Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Теодора Александрова – ще бъдат ансамблите на Русия, Италия, Украйна, Япония, Испания, Корея и Израел.

Главен арбитър на Световната купа, която е първата от четирите World Cup и се явява и подготовка за Олимпийските игри, ще бъде Мария Петрова. На шампионата ще арбитърстваоще Даниела Велчева и Филипа Филипова.

За втора поредна година още веднъж ще бъде излъчена Кралица на Световната купа, която ще бъде определена от упълномощените представители на медиите. В миналогодишното издание Невяна Владинова бе окичена с блестящата корона.

Интересът към надпреварата, чието публично разкриване е на 30 април от 16.30 часа, е голям. Продажбата на билети върви повече от добре. Цените за квалификациите в петък и събота са по 15 и 20 лв., а за финалите в неделя по 20 и 25 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР