Световно известният режисьор Франсис Форд Копола се присъединява към критиките

...
Световно известният режисьор Франсис Форд Копола се присъединява към критиките
Коментари Харесай

Копола: Филмите на „Марвъл“ са безсмислени

Световно известният режисьор Франсис Форд Копола се причислява към рецензиите на Мартин Скорсезе, откакто съобщи, че филмите по комикси на „ Марвъл “ са безсмислени, съобщи организация „ Франс прес “.

Създателят на „ Кръстника “ и „ Апокалипсис в този момент “ употребява думата despicable на британски, с цел да опише филмите, което в дословен превод значи „ ужасни, презрени “.
Мартин Скорсезе: Филмите по комикси на “Марвъл ” не са кино Той си навлече гнева на част от Холивуд и на доста почитатели по целия свят
„ Когато Скорсезе споделя, че филмите на „ Марвъл “ не са кино, той е прав. Човек чака да научи нещо от киното, да получи ентусиазъм или просветление, най-малкото някакви познания “, разяснява Копола.

Според него няма нито един фен, който има изгода от гледането на сходни филми непрекъснато.

„ Мартин Скорсезе беше доста благ, когато сподели, че тези филми не са кино. Той не споделя, че са презрени – аз го споделям “, добавя Копола.
Киносалони отхвърлят да прожектират “Ирландецът ” на Мартин Скорсезе Проблемите на "Нетфликс " с обичайния Холивуд са доста надалеч от разрешаване
Преди седмица режисьорът Мартин Скорсезе си навлече гнева на част от Холивуд, както и на доста фенове, откакто съобщи, че филмите по комикси не са кино. Тогава той ги съпостави с увеселителни паркове.

Коментарите му бяха посрещнати с рецензия от страна на артисти и режисьори, взели участие в изработката на филми от „ Марвъл “ вселената.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР