Световно известен влогър се остана без думи за първи път.

...
Световно известен влогър се остана без думи за първи път.
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Световен влогър се потресе от щерката на Орхан Мурад: Сусана Махатака ли е името ти? К*чко, ти си на 14, мястото ти е в училище!

Световно прочут влогър се остана без думи за първи път. Причината е щерката на Орхан Мурад - Сузанита, която преди дни пусна скандалната си ария " Луцифер и Буда ". DRO, както е псевдонимът влогъра, постоянно реагира на шлагерите на родни реализатори, като любимки са му Гери-Никол и Галена. Той постоянно е очарован от песните и визията на двете и даже стартира да крещи от наслаждение на траковете им.

Този път обаче DRO остана извънредно отчаян. Още щом чу песента той замлъкна, макар че нормално е доста сладкодумен. През цялото време той гледа шокиран към монитора и не можа да изпусне и вопъл. След края на песента той реши да спре с мълчанието и съобщи:

" Добре, какво беше това?! Някой ще ми каже ли какво беше? Това ария ли е? Тя е на 14 години... Трябва ли да кажа нещо, да дам мнението си? Първо тя е на 14, тя би трябвало да е на учебно заведение, момичето е на 14, за бога! Тази ария е ужасна, цялостна е с преправка. Кучко слушай ", сподели той, пускайки й последния шлагер на Гери Никол " Това е ария, това е глас и жанр ", добави DRO.

" Какво беше името й? Сусана Махатака? Сусанита? Сусанида? Тя е хубава, сладка, само че е на 14 и не мисля, че е добре да прави това, да беше на 17 - разбирам, само че тя е на 14. Когато аз бях на 14... ", приключи потресено влогърът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР