Световно дефиле в кухнята, кулинарни финтове и златни отличия поднася

...
Световно дефиле в кухнята, кулинарни финтове и златни отличия поднася
Коментари Харесай

Благой Георгиев с кулинарни финтове в „Черешката на тортата“

Световно дефиле в кухнята, кулинарни финтове и златни оценки сервира “Черешката на тортата” идната седмица от 20.00 ч. по NOVA.

На старта в понеделник застава Мис България-Свят Вероника Стефанова. Нежната хубавица се бори за короната в кухнята с обилие от кулинарни изкушения. Претендентката за отличие изненадва гостите си с богато меню. Две салати с другоземен дресинг, две предястия, удивително презентирано главно ядене и три десерта чакат участниците. Вечерта на Мис Вероника Стефанова е изпълнена с приятни диалози, смешки и богата гама от изненади.

Втори хазаин в новата кулинарна седмица е някогашният синоптик Божана Филипова. За слънчевите прогнози в кухнята Божана приготвя семпло 4-степенно меню. Дъждът от кулинарни изкушения се състои от свежа пролетна салата, две разядки, главно ядене гарнирано с чия и арменски десерт. Участниците се любуват на вкусни ястия, ведра атмосфера, а изненадата показва новото амплоа на домакинята.

Репортерът на „ Господари на ефира “ Влади Василев е третият хазаин идната седмица.

Човекът, който раздава златни статуетки, се конкурира за отличие в кухнята с бързи и лесни предписания. За своята вечер той приготвя две салати, предястие с канапе от френски сирена, главно ядене, гарнирано със салата „ Барбекю “ и авторски десерт. Влади посреща гостите си с първата част от изненадата, което подсигурява положителното им въодушевление до края на вечерта.

В четвъртък капитан на тима в кухнята е футболистът Благой Георгиев. За да означи надвит гол в кулинарията, младият гений подготвя меню, въодушевено от Русия. Гостите се любуват на обичайни съветски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко главно ядене и изтънчен десерт с касис. Вечерта на Благо е изпълнена с смешки, закачки и музикални изненади.

Кулинарният конкурс закрива слънчевото момиче – водещата на Прогнозата за времето на NOVA Нора Шопова. Панагюрското богатство приготвя обичайно българско меню. Блюдата, които галят небцето на участниците, са пълнени домати, панагюрска питка и салами, разядки, локален специалитет, две съществени ястия и бухнал десерт с печени ябълки. За своите посетители домакинята приготвя самостоятелни възрожденски дарове и цветен национален театър.

Коя е концепцията, която завоюва благосклонностите на кулинарното гуру началник Иван Манчев, следва да разберете идната седмица всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР