Световният №93 в Ник Кирьос предрече абсолютна катастрофа, ако Голямата

...
Световният №93 в Ник Кирьос предрече абсолютна катастрофа, ако Голямата
Коментари Харесай

Световният №3 Ник Кириос предрече катастрофа на Australian Open 2022

Световният №93 в Ник Кирьос предсказа " безспорна злополука ", в случай че Голямата тройка Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер, пропусне Australian Open.
Швейцарецът сигурно няма да взе участие в първия за годината шампионат от Големия шлем, защото продължава да се възвръща от контузия на коляното, а испанецът е под въпрос откакто даде позитивен тест за ковид по-рано през декември.
Джокович е в листата с участници, само че към момента не е ясно дали се е ваксинирал против вируса – наложително условие за всички тенисисти, които ще вземат участие в Мелбърн. Той към този момент разгласи, че се отдръпва от АТП Къп в Сидни.
Кирьос имаше своите дразги със сърбина в последните години, само че призна, че настоящият първенец е доста обичан в родината му: " Честно казано не знам каква е обстановката на Новак с всичко, обвързвано с ковид, или това от какво има потребност, с цел да играе. Надявам се да си е изкарал добре на Коледа и се надявам, че ще може да продължи да играе тенис допустимо най-дълго, тъй като и преди съм казвал, че Федерер, Надал и Джокович би трябвало да продължат да играят. Ако и тримата не са в Австралия, това е злополука. Абсолютна злополука за почитателите и хората, които се любуват на тениса. Да, явно това е добра опция за някои от по-младите момчета в Тура, само че като цяло се нуждаем от тяхното наличие в спорта ", заявик Кириос пред " Melbourne Age ".
Неговите лични шансове за дебютна купа от Шлема ще се покачат при вероятно неявяване на Джокович и Надал, макар че единствената му поява на четвъртфинал в Австралия пристигна през 2015 година!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР