Световният №1 в тениса Новак Джокович все пак бе включен

...
Световният №1 в тениса Новак Джокович все пак бе включен
Коментари Харесай

Включиха Джокович в жребия за АО

Световният №1 в тениса Новак Джокович въпреки всичко бе включен в жребия за Откритото състезание на Австралия макар несигурността към неговата виза. Тегленето се забави с повече от час без всякакво пояснение. Същевременно министър председателят на страната Скот Морисън разгласи, че към момента не е взето решение за визовия статут на сърбина. Той ще стартира своя път към историческа 21-ва купа от Големия шлем в конфликт от първи кръг със своя съотечественик Миомир Кечманович (№78).

В същата част на жребия, с изключение на Джокович, са третият подложен Александър Зверев (Гер) и Рафаел Надал (Исп, №6), който ще се стреми да спре Джокович да го надмине с купите от Големия шлем за всички времена.

Участващият с " уайлд кард " Анди Мъри (Вбр), миналогодишният финалист Даниил Медведев (Рус, №2) и Стефанос Циципас (Гър, №4) са в другата страна на жребия. Там е и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров (№28). Той ще започва против квалификант. При триумф Гришо ще срещне във II кръг спечелилия сред Беноа Пер (Фр, №47) и Тиаго Монтейро (Браз, №83). Нов триумф обаче би го срещнал в III кръг вероятно с Циципас. Преди това на старта гъркът би трябвало да преодолее Микаел Имер (Шв, №82), а след това и спечелилия сред Себастиан Баез (Арж, №95) и Алберт Рамос-Виньолас (Исп, №44).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР