Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович започна с победа

...
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович започна с победа
Коментари Харесай

Джокович потегли в Мадрид с успех над Монфис

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович стартира с победа присъединяване си на Мастърс шампионата в Мадрид, надигравайки с 6:3, 6:2 французина Гаел Монфис.

По този метод Ноле продължи впечатляващата си серия против Монфис, против който той има 18 триумфа в 18 мача посред им на равнище АТР.

В началото на дуела Джокович беше този, който по-често беше поставян напрегнат, като на сърбина даже му се наложи да избавя три точки за пробив в първите си три сервис гейма. Новак обаче дочака своя миг, пробивайки за 4:2, а по-късно без проблеми затвори първата част след 6:3.

Във втората пък трикратният първенец в Мадрид осъществя нови два пробива, с цел да си обезпечи удобен задатък от 5:2. Сервирайки за успеха пък, Джокович беше изправен пред два брейкбола, само че ги и отрази и в последна сметка постави точка на разногласието след 6:2 и малко под час и половина на корта.

По този метод Новак се класира за третия кръг в шампионата, където негов противник ще бъде спечелилият в дуела сред Анди Мъри и Денис Шаповалов, които играят на следващия ден.

В различен дуел от днешния ден международният №8 Андрей Рубльов имаше сложен дуел против 20-годишния британец Джак Дрейпър. Руснакът загуби първия сет, само че след това реализира поврат за крайното 2:6, 6:4, 7:5.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР