Световният №1 Рафаел Надал се затруднява да определи кой е

...
Световният №1 Рафаел Надал се затруднява да определи кой е
Коментари Харесай

Рафаел Надал не може да избере между Федерер и Джокович

Световният №1 Рафаел Надал се затруднява да дефинира кой е най-трудният му противник на корта. " Матадора " от Майорка смята, че това е или Роджър Федерер, или Новак Джокович.

 Загубата на Григор Димитров от Доминик Тийм в Мадрид е мач №2 за 2017-а
Загубата на Григор Димитров от Доминик Тийм в Мадрид е мач №2 за 2017-а

Българинът пропусна пет мачбола и отстъпи след трагичен тайбрек

Ето синтезираното му мнение:

" Много е мъчно да отговоря. Това, което Роджър е постигнал приказва ясно, че той е най-великият в историята на нашия спорт. Но дали той е най-хубавият, против който съм играл?

Вероятно да, само че също по този начин съм играл против популярен Джокович, както и някои други страхотни момчета. Ще бъде доста незаслужено в случай че кажа, че Федерер не е най-силният, против който съм играл, само че от техническа позиция, когато Джокович беше на върха на формата си би трябвало да призная, че се изправях против несломим тенисист " - сподели Рафа.

 Снимка 317972
Източник:

Надал има съществено преимущество в мачовете си с Роджър Федерер - 23:15 победи. И то при изискване, че " Маестрото " победи в последните пет мача сред двамата.

Джокович от своя страна води в директните начове с Надал - 26:24 победи. Но в мачовете от Големия шлем, които се играят в 3 от 5 сета Надал води с 9:4 победи.

 Снимка 303809
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР