Световният №1 Рафаел Надал разкри, че ще се подготвя заедно

...
Световният №1 Рафаел Надал разкри, че ще се подготвя заедно
Коментари Харесай

Надал пак покани Григор да тренират заедно


Световният №1 Рафаел Надал разкри, че ще се приготвя дружно с Григор Димитров за новата 2018 година. Българинът ще гостува на Матадора в родния му Манакор през декември, където двамата ще проведат подготвителните занимания, осведоми tennis.bg.

През тази седмица Надал си обезпечи довеждане докрай на сезона под №1 за четвърти път в кариерата си и по този начин Гришо ще има опция да се готви за идната акция с допустимо най-трудния противник.

Това не е първият случай, когато Гришо гостува на Рафа за тренировки. Двамата организираха няколко взаимни занимания и през лятото. Надал регистрира това и напомни, че след това Димитров е спечелил най-голямата си купа - в Синсинати, а той победи на US Open.

" Беше потребно за мен, само че и за него. Той завоюва първата си " Мастърс 1000 " купа в кариерата. Аз постоянно упражнявам вкъщи, нямаше смяна за мен. Единствената разлика беше, че имах опция да се сготвям с Григор, което е ужасно, а е отлично и за него. Мисля, че ще повторим това още веднъж през декември, " разяснява Надал в Париж.

Самият Григор Димитров персонално благодари на испанската легенда след огромния успех в Синсинати през август. " Рафа постоянно е бил един от хората, които ме въодушевяват. Понякога по време на мач, когато възнегодувам от нещо, си мисля - " А какво би направил Рафа? " Прекарахме време освен на корта, само че и отвън него, на плажа също.

Беше ужасно, изискванията са изключителни. Рафа е един от най-великите. Много съм му признателен за тази опция. Скоро ще му пиша, с цел да повторим това, " съобщи тогава родният №1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР