Световният №1 Новак Джокович, и актуален носител на Australian Open,

...
Световният №1 Новак Джокович, и актуален носител на Australian Open,
Коментари Харесай

Случи се! Новак Джокович е на колене в Австралия!

Световният №1 Новак Джокович, и настоящ притежател на Australian Open, отпадна от първия за годината шампионат от Големия шлем. Сърбинът позволи проваляне с 1:3 сета (1:6, 2:6, 7:6(6), 3:6) от четвъртия в света Яник Синер на полуфинал. Финалът ще е против спечелилия от двойката Даниил Медведев - Александър Зверев.

Италианецът стартира срещата с безпроблемен сервис-гейм, след който проби и поведе с 2:0 в първия сет. Синер затвърди пробива си, след което двамата си размениха по гейм - 1:4. Синер още веднъж проби и поведе с 5:1, след което затвърди брейка и завоюва първия сет с 6:1.

Италианецът сподели по-добра игра и във втория сет. Той доближи до пробив в третия сет и поведе с 2:1. Синер завоюва два сервис-гейма на нула, сред които и Ноле взе подаването си - 4:2. Последва пробив за италианеца, който бе вкоренен - 6:2.

Третият сет бе най-равностойният в срещата, като от самото начало вървеше гейм за гейм. Стигна се до тайбрек, в който Новак Джокович сподели по-здрави нерви и завоюва с 8:6, с цел да се върне в мача.

Яник Синер изигра направи петия си пробив, против нито един за Джокович, в третия гейм на четвъртия сет. Двамата продължиха гейм за гейм и Яник Синер поведе с 5:3, след което сервира за мача. По-добрата игра на Синер си сподели думата и италианецът справедливо си завоюва място на финала.
 Прекратиха за малко един от полуфиналите на Australian Openn
Прекратиха за малко един от полуфиналите на Australian Openn

Заради случай на триубните
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР