Световният вицешампион от 2019 година Ангел Кодинов се класира за

...
Световният вицешампион от 2019 година Ангел Кодинов се класира за
Коментари Харесай

Кодинов и Михалашвили си осигуриха по още един полуфинал на Европейското първенство по кану-каяк в Мюнхен

Световният вицешампион от 2019 година Ангел Кодинов се класира за полуфинал на 500 метра едноместно кану на Европейското състезание по кану-каяк в немския град Мюнхен.

Кодинов се подреди втори в трета серия с време 1:51.637 минути, отстъпвайки само пред спечелилия Каталин Чирила (Румъния), който с 1:51.213 се класира непосредствено за край „ А “. Полуфиналите в дисциплината са в петък. За българина на следващия ден следва и присъединяване в полуфиналите на 1000 метра едноместно кану.
 Трима българи се класираха за полуфиналите на Европейското състезание по кану-каяк в Мюнхен Трима българи се класираха за полуфиналите на Европейското състезание по кану-каяк в Мюнхен
Александра Михалашвили също заслужи присъединяване във втори полуфинал, откакто преодоля сериите на и на 500 метра едноместен каяк, откакто по-рано денем стори същото и на по-дългата отдалеченост.

Националката приключи шеста във втора серия 2:00.546 минути на 6.506 секунди от победителката Анамария Говорчинович от Хърватия, която с време 1:54.040 и си обезпечи място непосредствено във финала. И в тази дисциплинираност финалите са на следващия ден, 19 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР