Световният вицешампион Хърватия завърши 0:0 срещу Мароко в първа среща

...
Световният вицешампион Хърватия завърши 0:0 срещу Мароко в първа среща
Коментари Харесай

Трети мач в Катар, който завършва без отбелязан гол

Световният вицешампион Хърватия приключи 0:0 против Мароко в първа среща от група " F " на шампионата на планетата в Катар. Мачът се игра на стадион " Ал Байт ", а това беше трето нулево тъждество на Мондиала.

В добавеното време на първата част Соса центрира към Влашич, който засече от близко. Вратарят на Мароко Буну обаче съумя да избие.

Малко по-късно " шахматистите " пропуснаха и втори късмет посредством Модрич, който нанесе мощен удар с левия крайник, само че топката профуча над вратата.

В 51-вата минута неточност на Модрич сътвори проблеми на хърватите. Удар на Буфал рикошира в тялото на Ловрен, след което Мазрауи направи добавка с глава от близко, само че Ливакович избави. Играчът на Байерн получи травма в тази обстановка, а мароканците имаха искания за игра с ръка на бранителя на Зенит, само че дузпа нямаше.

В 71-ата минута Ен-Несири се намеси решаващо и съумя да пресече рисково центриране на Модрич от свободен удар, след което топката отиваше в Пашалич. Нападателят на Мароко обаче се намеси ослепително в отбраната, въпреки и да имаше риск да прати топката в личната си врата.

В късният мач от тази група " F “ третият от последното Световно състезание състав на Белгия излиза против Канада. Срещата стартира в 21:00 часа и ще се играе на стадион " Ахмад Бин Али ". Двата тима в никакъв случай не са играли един против различен и всеки от тях ще се надява да започва с победа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР