Световният шампион във Формула 1 с Mercedes Люис Хамилтън разкри

...
Световният шампион във Формула 1 с Mercedes Люис Хамилтън разкри
Коментари Харесай

Хамилтън: Целта ми е да задмина Шумахер

Световният първенец във Формула 1 с Mercedes Люис Хамилтън разкри голяма цел пред себе си и, че ще се състезава най-малко още пет сезона до навършване на 38 години. Точно на толкоз от най-престижната моторна конкуренция се отдръпна легендата и рекордьор със седем международни трофеи Михаел Шумахер. Целта пред британеца е да задмине германеца по титли, откакто има към този момент пет трофеи, а този сезон е водач в генералното класиране.

" Михаел се отдръпна от спорта на 38-годишна възраст. Аз съм на 33, което значи, че имам пет години да опитвам да подобря върха му от седем международни трофеи. В момента съм може би най-жаден за победи от началото на кариерата си във Формула 1 и в действителност имам вяра, че мога да го реализира ", уверен е Хамилтън.

" Имам голямо предпочитание и сили да продължа, усещам се като младеж, който е в очакване на първата си победа. Ще не преставам до момента в който се усещам по този начин и мога да извършвам задачите, които самичък си слагам ", добави английският водач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР