Световният шампион във Формула 1 Нико Розберг изказа интересно мнение

...
Световният шампион във Формула 1 Нико Розберг изказа интересно мнение
Коментари Харесай

Розберг: Люис даде златен шанс на Ферари в Китай, а те…

Световният първенец във Формула 1 Нико Розберг изрече забавно мнение след Гран При на Китай. Според отдръпналия се немски играч в Шанхай Ферари и Себастиан Фетел са изпуснали златен късмет да извлекат максимума от психическата дупка, в която се намира звездата на Мерцедес Люис Хамилтън.

Дори препасан с връх, Хамилтън разгласи уикенда в Китай за злополучие

Британецът финишира 4-и в Китай, което беше положително за него поради обстоятелството, че Фетел потегли от първа позиция, а най-после приключи 8-и. Германският ас на Ферари завоюва откриващите 2 старта за сезона, с което нанесе сериозен удар по самочувствието на Хамилтън и Мерцедес.

Как се показаха Ферари и Мерцедес в Китай?

Розберг, който надделя британеца за купата преди 2 години, показа пред бразилското издание „ Глобо”, че Хамилтън има навика да се поддава на разочарованието, когато нещата не вървят по стремежи от него метод. „ Това е типична фаза за Люис. Когато нещата не вървят, той стартира да губи почва под краката си, мотивацията му спада, което води до това, че тъгите му не престават малко по-дълго”, разяснява Розберг.

„ Обикновено Люис страда по този метод за едно, две или три надпревари. Опонентите му би трябвало да употребяват сходни интервали оптимално добре. Себастиан не съумя да реализира това”, добави някогашният ас на Мерцедес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР