Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън смята, че съперниците

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън смята, че съперниците
Коментари Харесай

Хамилтън очаква силно представяне от "Ферари" и в Китай

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън счита, че противниците от " Ферари " са създали доста огромна стъпка в развиването на болида си за началото на сезона. Британецът видя по какъв начин най-големият му съперник Себастиан Фетел отмъкна успехите в първите два старта и в този момент изостава със 17 точки от германеца.

Преди началото на спортния уикенд в Китай Хамилтън уточни, че към този момент няма право на неточности и не може да си разреши да губи повече точки от водача на " Ферари ". Британецът изясни, че на пистата в Шанхай борбата още веднъж ще е доста оспорвана и не би се изненадал, в случай че Фетел и съотборникът му Кими Райконен реализиран положителни резултати.

" Определено ще са доста сложни за побеждаване, тъй като демонстрират страхотна скорост. Мисля, че са създали огромна крачка напред в развиването на мотора и ще бъде забавно да забележим каква ще бъде надеждността на болида им ", сподели Хамилтън.

Дълго време моторът на " Мерцедес " даваше голямо преимущество на водачите на " Сребърните стрели ", само че в този момент Хамилтън е на мнение, че от " Ферари " са доста близо във връзка с скоростта.

That's #FP2 done and dusted
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР