Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че има

...
Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че има
Коментари Харесай

Фюри: Ще се бия с Усик, ако парите са добри

Световният първенец в тежка категория Тайсън Фюри съобщи, че има предпочитание да се изправи против другия първенец в дивизията Олександър Усик за обединяване на поясите, само че единствено в случай че парите са доста положителни. До момента договарянията сред двамата за конфликт се провалят, като вместо това Усик се би с Даниел Дюбоа, до момента в който на Фюри му следва непрофесионален мач с ММА боеца Франсис Нгану на 28 октомври.


" Феновете желаят този мач, в случай че се намерят пари, ще го създадем. Но в случай че няма пари, за какво по дяволите бих се бил с него? Той няма нищо, една грозна к...а с гадни зъби. Освен това е на половина по-малък от мен. Така че той единствено ще завоюва, а аз единствено ще изгубя. Ако го победя, всички ще кажат, че съм победил един боксьор в междинна категория, в случай че той ме победи, ще е победил именития Тайсън Фюри. И всичко това за без пари? ", разяснява Циганския крал в изявление за легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

" Каквото и да приказват хората, че се бием за колани, за върхове, за историята, този спорт е за пари. Най-важното е да си получиш парите. Това е ", добави Фюри, който е съществено подложен на критика за мача си с Нгану. Фюри разяснява и възможен дуел със сънародника си Антъни Джошуа. " Той към този момент е бита карта. Беше ми забавен, когато беше непорочен. Тогава щеше да е предизвикателство. Сега към този момент няма колани, не може да ми предложи нищо ", показа международният първенец. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР