Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри се оказа по-тежък

...
Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри се оказа по-тежък
Коментари Харесай

Време е за екшън! Тайсън Фюри и Дерек Чисора излизат в битка за световната титла

Световният първенец в тежка категория Тайсън Фюри се оказа по-тежък с близо 3.5 кг от кандидата Дерек Чисора и даде обещание " кланица " на стадиона на футболния тим на Тотнъм.

Битката за купата на Световния боксов съвет (WBC) в събота може да се организира при хладно време за 60-хилядната аудитория, само че и двамата британци се пробваха да усилят градусите, до момента в който стояха на кантара в изложбния център в Северен Лондон.

Боксьорите ще се срещнат в финален мач от трилогията сред тях. 34-годишният Фюри ще се бие с Чисора за трети път на 3 декември, откакто го победи през 2011 и 2014 година.

Фюри, който няма загуба на професионалния кръг, тежи 121.9 кг, а кандидатът Чисора е 118.3 кг.

Влизайки с колана, преметнат през рамото му и под звуците на " Sweet Caroline ", Фюри сподели на почитателите да чакат фойерверки, въпреки и може би не за доста дълго.

" Утре вечер ще се хвърлим още веднъж и ще проведем безусловно брилянтна борба. Касапница. Просто очаквайте кланица на следващия ден. Независимо дали е един рунд или 12, аз съм подготвен. Готов съм за война ", сподели той.

След това двамата застанаха лице в лице с приковани погледи, а Фюри беше вторачен в по-възрастния си и по-нисък конкурент, до момента в който времето течеше.

" Вълнувам се доста ", сподели 38-годишният Чисора, който има 12 провали в 45 борби.

Запитан за проектите си преди дуела, той сподели, че ще прекара вечерта вкъщи със фамилията си и може би ще гледа някои готварски излъчвания с една от дъщерите си.

Галавечерта в Лондон стартира в 23:30 часа довечера и може да я наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 1!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР