Световният шампион в тежка категория Анди Руис младши заяви желанието

...
Световният шампион в тежка категория Анди Руис младши заяви желанието
Коментари Харесай

Руис: Джошуа иска поясите си обратно, но те са мои

Световният първенец в тежка категория Анди Руис младши съобщи желанието си да резервира купите на IBF, WBA, IBO и WBO. Американецът с мексикански генезис излиза в мач реванш против Антъни Джошуа на 7 декември в Саудитска Арабия.

В първия дуел посред им Руис младши шокира света на бокса, налагайки се над британеца в нюйоркската Медисън Скуеър Гардън през юни.

Руис съобщи, че няма значение къде се състезава, той ще чака същия резултат, с цел да потвърди, че успеха не е била инцидентна.
"Знам, че Антъни желае да си върне коланите, само че те са мои ", сподели Руис на последната конференцията в Лондон. Двамата боксьори участваха в три срещи с медиите - в Саудитска Арабия, в Ню Йорк и в британската столица.

"Цялата тази упорита работа и безрезервност значат, че на 7 декември ще спечелим тъкмо, както спечелихме през юни. "

Това бе първа загуба за Антъни Джошуа, който нямаше проваляне в 23 професионални дуела. С успехите си над някогашните първенци Владимир Кличко и Александър Поветкин в биографията си, Джошуа съобщи, че е преоткрил „ шампионския метод на мислене “ и ще си върне шампионското място.
"Мотивацията е вътре в мен, знам защо се боря. Двубоите ми в никакъв случай не са избирани просто по този начин. Винаги се удрям против първенци, а сега Анди Руис е най-хубавият в тежка категория. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР