Световният шампион в супертежка категория във версиите WBA Super, WBO,

...
Световният шампион в супертежка категория във версиите WBA Super, WBO,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: За 50 млн. долара подписвам договор с Уайлдър още утре

Световният първенец в супертежка категория във версиите WBA Super, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 нокаута) е подготвен да излезе на кръга против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 нокаута) против сумата от 50 млн. $. Той обаче не е сигурен, че американецът е сериозен в готовността си да се бори.

“Ако щабът на Уайлдър в действителност счита, че постъпленията от този мач ще доближат 100 млн. $ и са съгласни да разделим хонорара в съответствие 60:40, то тогава аз съм склонен на 50:50. Предложете ми 50 млн. $ и аз ще подпиша контракт за пердах с Дионтей още утре”, съобщи Антъни Джошуа пред “Скай Спортс”.

“Те не вършат такива оферти, само че в това време приказват за това. Предложихме им доходоносна договорка и просто чакаме да чуем дали той е сериозен или не.

" Те обичат да пишат в обществени медии, вместо да ни изпратят имейл и да го създадат по професионален начин”, добави Джошуа.

В отговор ко-мениджърът на Уайлдър, Шели Финкел, разгласи, че офертата на Джошуа е била за 12,5 $.

“Той в действителност ли счита, че Дионтей заслужава единствено 12,5% от общата сума?. Ако Джошуа в действителност желае тази борба, той не би трябвало да подценява Уайлдър и да не надценява себе си”, съобщи Финкел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР