Световният шампион в супертежка категория Антъни Джошуа определи сумата от

...
Световният шампион в супертежка категория Антъни Джошуа определи сумата от
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: За 50 милиона долара подписвам договор за мач с Уайлдър още утре

Световният първенец в супертежка категория Антъни Джошуа дефинира сумата от 50 милиона $, против която е подготвен да се бие с първенеца във версия WBC Дионтей Уайлдър.

 Деонтей Уайлдър взима $12,5 млн. за мач с Антъни Джошуа
Уайлдър взима $12,5 млн. за мач с Джошуа

Еди Хърн е безапелационен

Двмата боксьори са непобедени до момента на кръга и имат единствено по един триумф, завоюван по точки. Джожшуа има 19 победи с нокаут, а Уайлдър 39.

" Ако щабът на Уайлдър в действителност счита, че постъпленията от този мач ще доближат 100 млн. $ и са съгласни да разделим хонорара в съответствие 60:40, то тогава аз съм склонен на 50:50. Предложете ми 50 млн. $ и аз ще подпиша контракт за пердах с Дионтей още на следващия ден ", сподели Антъни Джошуа пред " Скай Спортс ".

" Те не вършат такива оферти, само че в това време приказват за това. Предложихме им доходоносна договорка и просто чакаме да чуем дали той е сериозен или не. Те обичат да пишат в обществени медии, вместо да ни изпратят имейл и да го създадат по професионален метод ", добави Джошуа.

В отговор един от двамата мениджъри на Уайлдър, Шели Финкел, разгласи, че офертата на Джошуа е била за 12.5 $:

" Той в действителност ли счита, че Дионтей заслужава единствено 12,5% от общата сума?. Ако Джошуа в действителност желае тази борба, той не би трябвало да подценява Уайлдър и да не надценява себе си ", заключи Финкел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР