Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар ще пропусне

...
Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар ще пропусне
Коментари Харесай

Нова мистерия със световния шампион Карлос Насар

Световният първенец по повдигане на тежести Карлос Насар ще пропусне лагера на националния тим на високопланинската спортна база Белмекен, оповестява „ Мач Телеграф “.

Както е известно, преди пет дни редица медии разгласиха информацията, че Насар е бил арестуван в нощта на 27 юли да кара без брошура и с позитивен полеви тест за опиати. Според изявленията щангистът е спрян наложително от екип на "Пътна полиция " на пътя Каменар - Поморие. Твърди се, че позитивен излязъл пробата за амфетамини и метамфетамини, а в колата му е открито и топче марихуана.

Пред NOVA обаче, Насар отхвърли всички тези изказвания и съобщи изрично, че рядко употребява алкохол, а опиати – в никакъв случай.

Треньорът на националите Иван Иванов съобщи преди няколко дни, че е провел телефонен диалог с Насар, който сега е в родния Червен бряг, и го чака да се причисли към тима на Белмекен, където националите упражняват от известно време. Това обаче няма да стане.

„ Първо, дано си оправи бакиите, и тогава да идва в тима. Насар ще пропусне лагера в Белмекен и вероятно го очаквам на идващия в Спортпалас “, сбит бе Иван Иванов пред „ Мач Телеграф “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР