Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов

...
Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов
Коментари Харесай

Фюри гледа към сблъсък на титаните срещу шампиона на UFC

Световният първенец по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри мисли все по-сериозно за мач против ММА войник. Циганския крал си е набелязал не кого да е, а актуалният №1 в тежка категория в смесените боеве – първенеца на UFC Франсис Нгану, именуван Хищника. В обществените мрежи Фюри разгласява видео, на което приказва за мач с Нгану.

"Мисля си за един конфликт на титаните – Фюри против Нгану. Много се вълнувам от подобен мач. В Лас Вегас, светът желае да го види ", сподели британецът.

Видеото последва замяна на реплики сред двамата в "Туитър " преди седмица. Тогава Фюри попита почитателите си дали желаят да го видят по какъв начин се бие с Нгану с боксови ръкавици. Шампионът в UFC, който постоянно приказва по какъв начин желае да се опитва в бокса, прикани Фюри да се бие по разпоредбите на ММА. Фюри не остана задължен и написа: "Ти искаш да дойдеш в моя свят и ме предизвикваш. Мога да ти подсигурявам, че ще те нокаутирам, само че пък ще спечелиш най-големия хонорар в живота си. " Впоследствие Нгану написа, че е подготвен да се бие с Фюри "на кръга, в клетка или в телефонна кабина ".

Освен че готви възможен мач с ММА войник, Фюри не не помни и главните си съперници в бокса – Александър Усик и Антъни Джошуа, които напролет би трябвало да създадат реванш за останалите три трофеи в тежка категория. В първия мач Усик завоюва по точки. Фюри чака още по-убедителна победа на украинеца в реванша.

"Джошуа няма да посмее да се бие с Усик още веднъж. Усик ще го разбие смачка идващия път евентуално. Не просто ще го бие по точки, а ще го нокаутира ", сподели Фюри.

Той се подигра и на хранителния режим на Джошуа. Фюри разгласява откъс на сънародника си по какъв начин състезател би трябвало да се храни вярно, а по-късно написа: "Помня по какъв начин една вечер изпих 14 бири, а по-късно направих спаринг с трима боксьори от Топ 10 и бих всеки от тях. "

How about MMA rules with boxing gloves? I can do you that favor.
— Francis Ngannou (@francis_ngannou)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР