Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа изрази

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа изрази
Коментари Харесай

Джошуа: Малко невнимание срещу Пулев и ще се озова на пода

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа изрази леки терзания преди дуела си против Кубрат Пулев на 28 октомври. Британецът ще се изправи против Кобрата на кръга на " Милениум Стейдиъм " в Кардиф в опит да отбрани поясите си на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

Пред публицисти Джошуа дефинира идния мач като " непридвидим ".

" Говорим за бокс в тежка категория, няма лесни мачове и противници. Едно нехайство и всеки е кадърен да те прати на пода ", сподели британецът.

Междувременно профилираният боксов уебсайт World Boxing News разгласява обширна публикация, в която дава своята прогноза за идния конфликт.

Според изданието Джошуа ще завоюва изрично 20-ата си победа на професионалния кръг. Все отново анализаторите не отписват изцяло възможностите на Пулев да реализира изненадата на века.

" Като хора, които разчитат на физическото наличие и статистиките, би трябвало да признаем, че Антъни Джошуа ще продължи победната си серия от 19 мача. Най-вероятно той ще стигне до 20-а победа с нокаут над по-възрастния Кубрат Пулев.

Това би трябвало да се случи на база на всички данни, които имаме. Но кой знае? Може би това ще бъде изненадата на века ", написа изданието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР